OBS! Smart IPTV Fungerar endast med Samsung/LG SmartTV samt AndroidTV (Sony/Philips)

Guide for dig som ska använda appen Smart iPTV till Samsung/LG/Sony/Android tv

Marknadens absolut sämsta app alla kategorier. För 5 dollar så får man faktist vad man betalar för. Räkna inte med någon stabilitet, ingen stöd för tex tillagd text, codex för ljud och bild, kan tappa connection….. Ja listan kan bli lång men nedan har du bästa konfigurationerna.

Börja med att koppla in din Smart tv med en Ethernet kabel. Kör du via Wifi så kan du också räkna med att det laggar, fryser sig och även att kanal listan kan försvinna. Wifi är helt enkelt ett BIG NO NO om du ska köra iPTV. Har du ingen så köp en omgående för ett problemfritt tv tittande.

Gör följande för att aktivera ditt abonnemang

Har köpt ett abonnemang så kommer du att få en M3U länk. Den ska du använda för att aktivera ditt abonnemang i din. app.

1. Gå till din TV’s App Store

2. Sök efter programmet Smart IPTV

3. När du har laddat ner Smart IPTV programmet så starta det, där får du något som heter MAC ADRESS den kan t.ex. se ut så här A5:44:6F:X3:33:766. Kopiera MAC Adressen eller skriv ner den.

Smart IPTV

4. Fyll i dina uppgifter för ett provkonto och snart får du en länk via E-post från oss med din länk (har du köpt ett abonnemang behöver du ej göra detta steg)

5. Gå till denna sida http://siptv.eu/mylist/

Smart IPTV

6. Ovanför har du en överskrift som heter ”Add external playlist links (URLs), with auto-update” Här fyller du i följande
MAC: Din MAC Adress

: Länken du fått av oss via mail

Kryssa INTE i Save Online (Gör bara detta om du inte får det att fungera)
Tryck på SEND

7. Starta om din TV nu och det ska fungera. När du har startat om måste du trycka på blå knapp på fjärrkontrollen för att sortera kanalerna i grupper efter länder

Här kan du spola fram och pausa hur du vill. Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi

Tänk på att Smart IPTV är ett betalprogram som kostar ca 50kr. Den är gratis i 7 dagar och när din provperiod gått ut så måste du köpa programmet.

Det gör du här http://siptv.eu/activation/ Efter du köpt programmet så kommer din playlist nollställas så du måste följa stegen ovan en gång till. SmartIPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app.

Då får du vända dig till info@siptv.eu, Köpet av appen har inte heller något med oss att göra, så maila oss inte frågor ang. dess betalning.

Tänk på detta! En TV ansluten med Wifi kommer aldrig ge dig den upplevelsen du är ute efter. Tänk på detta innan du går vidare

Go Top
0
    0
    Varukorg
    Your cart is emptyReturn to Shop